FUN CUP SIZE B
DE GROTERE MENSTRUATIE CUP

  • Inclusief 2x SIZE B menstruatie cups & een antibacterieel opbergtasje
  • Bescherming voor de zwaardere menstruatie dagen
  • Geschikt voor een langer vagina kanaal
  • Comfortabele anatomische vormgeving
  • Bespaar geld op tampons en maandverband
  • Gemaakt van medische siliconen – afspoelen en weer te dragen
  • 5,8 cm; Ø 4,3 cm, 30 ml
    (vangt 6x meer op dan een tampon)

Omarm jouw Menstruatie Periode. Geen stress meer. SIZE B van de FUN CUP van Fun Factory neemt al jouw zorgen weg tijdens de hevige dagen van jouw menstruatie. Deze Cup past door zijn vorm helemaal bij jouw anatomische vormen van de vagina dus zit als gegoten. Het Silicoon is zachter dan SIZE A zodat de cup ook comfortabel zit waneer deze zich meer vult. De grotere Cup vangt 6x zoveel op als een tampon, is goed voor de gezondheid van jouw vagina, kost veel minder dan tampons en is goed voor het milieu. Deze Cups gaan namelijk wel 10 jaar mee dus geen afval meer.

 

GEEN ONDERBREKINGEN MEER
Tijdens de zwaardere menstruatie dagen maakt deze Cup B het leven een stuk gemakkelijker. De Cup SIZE B vangt maar liefst 6x zoveel op als een tampon. Een game-changer voor de drukke vrouw, op reis of tijdens uitjes.

SIZE B is zo ontworpen dat deze perfect aansluit op de vorm van jouw vagina. Met een stevige rand en puntige top en daartussen in zacht siliconen. Door de stevige rand sluit de Cup goed aan en hoef je niet bang te zijn voor doorlekken. Met de gevormde punt kun je de Cup goed op zijn plek brengen. En het zachtere silicoon bij SIZE B zorgt ervoor dat ook deze grotere Cup comfortabel zit ook wanneer deze al meer gevuld raakt. Geschikt dus voor de hevigere menstruatie dagen en voor hen met een langer vagina kanaal.

Ga je ergen naar toe en wordt je misschien ongesteld? Neem jouw Cup mee in het bijgeleverde antibacterieel tasje voor onderweg.

 

MOET IK ME ZORGEN MAKEN OVER TSS?
Het Toxisch Shock Syndroom (TSS) is een zeer zeldzaam, maar een ernstige toxische ziekte die kan optreden bij mannen, vrouwen en kinderen. De ziekte wordt veroorzaakt door de gifstoffen van bacteriën die veel voorkomen bij mensen. Ongeveer de helft van de TSS-gevallen doet zich voor bij menstruerende vrouwen en meisjes. TSS wordt geassocieerd met tampon gebruik omdat sinds de tampon bestaat het aantal gevallen met TSS steeg bij vrouwen die een tampon gebruikten tijdens de menstruatie, maar het kan ook optreden tijdens de menstruatie als er geen tampons of Cups worden gebruikt. TSS kan levensbedreigend zijn en moet dus zo snel mogelijk worden herkend en behandeld.

Als je je tijdens de menstruatie plotseling erg ziek voelt, terwijl je je daarvoor volkomen gezond voelde, met hoge koorts (39ºC of hoger), braken, diarree, hoofdpijn, keelpijn, duizeligheid of flauwvallen, spierpijn, of als je een met zonnebrand vergelijkbare huiduitslag krijgt (niet alle symptomen hoeven op te treden), dan moet je de cup uit voorzorg verwijderen en direct contact opnemen met je huisarts of het ziekenhuis. Zeg dat je vermoedt TSS te hebben en dat je ongesteld bent. TSS kan zich opnieuw voordoen, ongeacht of je tampons of Cups gebruikt of niet. Als je TSS hebt gehad, raadpleeg dan je arts voordat je weer tampons of Cups gebruikt.

 

NIEUWSGIERIG NAAR DE ANDERE FUN CUP SETS?