Ontwikkeling van de FUN CUP

FUN CUP - The menstrual Cup - Development

HET IDEE

Ons team van FUN FACTORY-ontwerpers heeft al meer dan 20 jaar producten gemaakt op basis van een deskundig inzicht in de menselijke anatomie. Sommigen onder ons waren al gebruikers van de menstruatiecup maar waren niet tevreden over de bestaande cups. We besloten onze kennis te gebruiken om een menstruatiecup te ontwikkelen die zich perfect aanpast aan ons lichaam. Onze eisen: een comfortabelere vorm, gedurfde kleuropties en een alternatief voor het overal aanwezige siliconen steeltje.

FUN CUP - The Menstrual Cup

DE ONTWIKKELING

Het ontwikkelingsproces omvatte twee belangrijke producttestfasen, waarna we de sterkte van de siliconen aanpasten - voor de perfecte combinatie van comfort en gebruiksgemak. Op basis van de feedback hebben we de kleinere cup, SIZE A, steviger gemaakt en de grotere cup, SIZE B zachter.

FUN CUP SIZE A - The smaller Menstrual Cup

HET DESIGN

Het uiteindelijke product is ontworpen door een vrouw, met feedback van FUN FACTORY-teamleden en gebruikers van de menstruatiecup.

FUN CUP - The Menstrual Cup - Bag

GENDER NEUTRAAL

Dankzij onze focus op seksualiteit en gendereducatie hebben we besloten om de FUN CUP op een gender neutrale manier op de markt te brengen. In taalgebruik, kleuren en verpakking kunnen alle seksen zich herkennen. We willen dat iedereen die menstrueert zich comfortabel voelt met de FUN CUP.

FUN CUP - The Menstrual Cup

DE FUN CUP LANCERING

The FUN CUP werd in augustus 2017 op de markt geïntroduceerd en kreeg direct lovende reviews van zowel seksuologen als klanten.

Fun Factory Fun Cup

WAT BRENGT DE TOEKOMST

FUN FACTORY werkt dagelijks aan de ontwikkeling en productie van nieuwe Sexual Wellness producten en Seksspeeltjes in onze eco-vriendelijke fabriek met eerlijke arbeidsomstandigheden in Duitsland.